LIVRARE & RETUR

 

1. LIVRARE

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii,astfel:

  • Prin Fan curier (in aria de acoperire a acestuia https://www.fancourier.ro/acoperire/) in termen de 1-2 zile lucratoare de la data primirii comenzii.
  • Prin Posta Romana in termen de 3-5 zile lucratoare de la data primirii comenzii
  • In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile lucratoare.
  • Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate de dvs. Curierii vor încerca sa livreze comanda de doua ori. După două încercari de livrare nereusite comanda va fi returnata în magazinul nostru.

 Duminica si in Sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.

Pret transport:

Transport GRATUIT pentu comenzi peste 200 Lei

Pentru comenzi sub 200 Lei valoarea transportului este de 19 lei.

 

2. SCHIMBUL DE PRODUSE SI RETURUL

Puteti returna sau schimba produsele comandate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului. Cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.


a. Conditii de retur:

Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare si trebuie sa aiba toate etichetele atasate. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul.

- completaţi formularul de retur online, disponibil în contul dumneavoastră. Va rugam sa nu uitati sa completati formularul. Fara acesta nu vom putea procesa returul dvs.

- Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.

- Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE costumele de baie. 


b. Optiuni de returnare:

- Prin completarea FORMULARULUI DE RETUR (click aici)  direct in Contul dvs si transmiterea acestuia.  

- Pentru a incepe procedura de retur va rugam sa intrati in Contul meu -> Returnari, sa alegeti numarul comenzii din care face parte produsul pe care doriti sa il returnati si sa completati formularul de retur.

 

c. Cum se procedeaza:

Returnati coletul: 

- GRATUIT, in magazinul MOSSA Galati

- prin Posta Romana sau orice firma de curierat, cu PLATA LA EXPEDITOR.

Adresa la care se trimite coletul retur este: Magazin MOSSA, str Brailei nr.181, Galati.  Tel: 0751202010

Dupa primirea coletului si verificarea produselor, vom trimite produsul dorit sau vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat pe formularul de retur, in termen de 48H (2 zile lucratoare) .

Indiferent de metoda aleasa pentru returnarea produselor, rambursarea contravalorii se va face in termen de 48H (2 zile lucratoare) de la procesarea returului.

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24 de ore printr-un email la adresa comenzi@mossatrend.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de MOSSA.