MOSSA s-a nascut din pasiunea pentru moda si pentru frumos! Dupa o experienta de peste 10 ani in industria de retail, si incurajati de feedback-urile clientilor nostri, a luat nastere magazinul online. Ne dorim astfel sa fim aproape de toate clientele noastre din tara si sa le oferim o experienta de shopping placuta si relaxanta de oriunde s-ar afla ele.
In 2013 am inceput un alt proiect de suflet,care sa completeze brandul MOSSA. Am deschis propriul ATELIER DE CROITORIE. Aici realizam cu mult drag si pasiune, produse unicat marca MOSSA.
Ne mandrim cu o paleta larga de furnizori din tari precum Italia, Turcia, China si ca putem livra pentru clientele noastre produse variate, de calitate si la un pret corect.
Colectiile nostre sunt inspirate de cele mai noi trenduri internationale. Vin in numar limitat si sunt permanent reinnoite pentru a oferi unicitate si diferentiere. 
Suntem pasionati de ceea ce facem si extrem de motivati sa ne mentinem clientii fericiti, de aceea depunem efort constant sa ne imbunatim produsele si serviciile.